Vanliga frågor och svar

Allmänt

Vi gör vårt bästa för att du ska få din försändelse så snart som möjligt. Vi kan vanligtvis producera en anpassad produkt för dig inom 3-4 arbetsdagar. Leveranstiden beror på den slutliga transportören, men tar vanligtvis ytterligare 3-6 arbetsdagar.
Frakten är gratis.
För mer information om betalning och frakt, se Frakt och betalning.
Ja, vi har stor erfarenhet av att packa och transportera speglar och skador är i stort sett obefintliga eller inträffar i mycket sällsynta fall. I händelse av skada måste en skaderapport skrivas vid leverans och situationen löses normalt genom att skicka en ny vara.
Om du har en rabattkod ska du använda den i det sista steget av beställningen ("gå till kassan → Beställ → Har du en rabattkupong?" När du har klickat på den visas en ruta där du kan ange din rabattkod). Rabatten dras av i slutet av beställningen.

Med produkten

Direkt på spegeln, i mitten som standard, finns en knapp som symboliserar 3 vågor, som slår på och av värmen.
En immig spegel blir klar i mitten på ca 2 minuter. Spegelns hela längd blir fri från imma på ca 5 minuter. Vi rekommenderar att du slår på värmemattan innan du duschar så att värmemattan värms upp och spegeln inte immar igen.
Värmen har ingen inbyggd timer, så du måste sätta på värmen, men också stänga av den.
Det beror på varje kunds personliga preferenser, men om du väljer en touchbrytare förlorar du inte möjligheten att styra och justera belysningsintensiteten efter behov.
Ja, det kan vara möjligt. Allt måste diskuteras med oss, eller skrivas i noteringarna när du beställer.
Ja, spegeln kommer alltid ihåg de senaste inställningarna du gjorde.
Ja, spegelbelysningen är tillräcklig, men den bör främst användas för att belysa detaljer och för dekorativa ändamål. Förutom LED-spegeln rekommenderar vi att badrummet belyses med ytterligare en huvudljuskälla.
För badrummet väljer våra kunder oftast en kallare ljustemperatur, dvs. 4000-7000K. För hallen och andra rum rekommenderar vi 3000-4000K.
Spegeln är inte avsedd att anslutas direkt till ett vägguttag. Det finns elektriska ledningar (sladdar) på baksidan som måste anslutas till ledningen som kommer ut från väggen. Vi rekommenderar att du överlåter kabeldragningen till experter.

Bilder från nöjda kunder

Är ditt badrum eller annan inredning dekorerad med en DARAMIO-spegel?
Vi blir jätteglada om du visar oss hur spegeln ser ut hemma hos dig. Skicka gärna bilder till oss via e-post: info@daramio.com.
När du delar på sociala medier, glöm inte att lägga till #Daramio i inlägget eller tagga oss @daramio_com.

@daramio_com
Daramio - kundens foto på spegeln
Daramio - kundens foto på spegeln
Daramio - kundens foto på spegeln
Daramio - kundens foto på spegeln
Daramio - kundens foto på spegeln
Daramio - kundens foto på spegeln
Daramio - kundens foto på spegeln
Daramio - kundens foto på spegeln